40v, 7C tai 50v v tahi ainakin semi-V

... eli jos tuo kyseinen vanhan liiton suunnitelma ei onnistu (siis kiivetä 40-vuotiaana 7C:tä sekä köydellä, että boulderina ja jos sekään ei onnistu niin 50 vuotiaana kiivetä todella vaarallisia raparännejä) ...on vaihtoehtona vuorikiipeily. Suomen Alppikerhon edustaja (kai), eli Veikka Gustafsson on näemmä lähettänyt 13. kasitonnisensa eli Broad Peakin. Tikkilistalla olisikin ilmeisesti vain Gasherbrum I ja se olisi hänen osaltaan täytetty.

Onnittelut MTK:n puolesta!
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Totti
Radio suomi on seurannut tiukasti Veikan viimeaikojen Himalaja nousuja. Googlettakaa "Himalaja trilogia" niin kuulette viimeiset kommentit herran itsensä kertomina.
-Eero-

Jolli kirjoitti...

G1 jäi 100m huipulta äskettäin, mutta saattaa hra yrittää mokomaa boulderia vielä uudelleen tänä vuonna. Tulis hattutempaus.

Anonyymi kirjoitti...

Totti Karpela.
Veikka ohittaa vuorikiipeilytouhuissa kohta Määttälän Lexan, jos 14 tulee täyteen. Myös Mikko Alatalon laskettelu jokaisella mantereella uhkaa jäädä Veikan suorituksen jalkoihin ainakin fyysisessä mielessä.
-Eero-