Mustis!

Lyhyt raportaasi tiistai illan Mustiksen keikalta.

MTK:n köysikiipeilyn kärkiosaaja sir Liukkonen suoritti solidin nousun reittiin Oodi köydettömille ja uuden sekvenssin myötä myös Antti ajatteli 7a olevan greidinä kohdallaan. Todella hieno reitti!

Itse sain numero ykkösen siihen malliin että ens kerran ku kaltsille eksyn niin eiköhän sitä tuu teräväänpäähän hyökättyä, tämäkin myös varsin hieno reitti, sisältäen muutaman todella upean/hauskan liikkeen.

Näin ilta kiipeilypaikkana Mustis on kyllä hyvä. Mikkelistä lähettiin tossa 16 aikaan ja kiivetiin varmaankin tonne 20:30-21:00 asti. Kitka oli kyllä miellyttävän hyvä....ok, onhan siellä jonkun verran niitä itkoita.
Share on Google Plus

About Sintti

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Toiset ne vaan lähettää... Mennäänko ensi maanantaina Jyväshyvälle vai Mustikselle? Pääsen maanantaina saaristosta pois.

Houtskarissakin on kovasti kiivettäviä bouldereita, mutta ne on joko liian helppoja tai sitten liian vaikeita. Jäkausi, graniitti, sloupperi ja helle ei ole helppo yhdistelmä...

Paavo