Kuntoiluhaaste

Hejssan!

Koska hiihtokelit eivät ole antaneet vielä ihan parastaan, haastavat työväen kiipeilyn soutujoukkueen edustajat arvoisan lukijaringin leikkimieliseen kuntoiluhaasteeseen. Eli mikäli käytte punttiksella, tahi vastaavalla jossa käytössä on soutulaite (Consept 2), niin kellottakaahan 500m aika ja laittakaa listaan. Sarjat ovat aikuiset (yli 75kg) ja lapset (alle 75kg). Soutuosaston vanha liitto ja nuori verevä mieskunto kellottivat pohja-ajat joita voi lähteä parantelemaan. Parhaalle tulokselle pullakahvit.

alle 75kg: Antti "Pate" Liukkonen 1.27.5
yli 75kg: Antti "Pertti" Siivonen 1.27.2

...mutta jos on mukavampaa tehdä keskitettyä habaa ja vielä keskitetympää penkkiä ja bebaa, niin kuntoilu ei ole kellekään toki pakollista.
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 kommenttia :

jarkko kirjoitti...

Onko tuossa soutulaitteessa joku spezial-juttu, vai voiko vetää millä tahansa? Meillä on duunissa joku, mutten tiedä sen merkistä mitään.

minaattori kirjoitti...

Vertailukelpoisia nuo tulokset olisi tuolla "Concept2" -merkkisellä laitteella. jos ei töistä löydy semmoista, niin treenaa siellä ja käy bodaussalilla kellottamassa aika. Noilla pyöräilykilometreillä pitäisi mennä alle 1.25 ;)

jarkko kirjoitti...

Ehkä, jos jalat eivät olisi jatkuvasti hieman tukossa... Täytyy käydä tsekkaamassa, mikä härveli meillä siellä on.