Ei harmita.

Harvinaisen sitkeäksi projektoitavaksi osoittautunut "Sisun Suklaa" suostui tänään antautumaan jopa polvivammaisen kiipeilijän edessä. Reitti sisältää vain kaksi napakampaa muuvia jotka irrallaan eivät ole olleet ongelma laisinkaan, mutta kun ne pitäisi tehdä peräkkäin niin onnistumisia ei ole tullutkaan... Tämä kyseinen reitti on nimenomaan syypää jo muutamia kuukausia vaivanneeseen polvivammaan. Aiemmin tein ekan muuvin kirpsakan heelhookin avustuksella lukottaen, mutta nyt jouduin turvautumaan dynaamiseen "heittoon" vain hivenen avustavalla hiilarilla...

Meitä Mikkeliläisiähän greidit ei kiinnosta laisinkaan. Olen kuullut kuitenkin että erityisesti eteläisessä suomessa on trendikästä puhua greideistä, joten sananen myös siitä... Ehkäpä tähän tilanteeseen sopisi hyvin lainata erästä oululaista kovaa kiipeilijää ja kirjoittaa scorecardin selitys kohtaan: "...at least 7C for me"! Olen kyllä myös kuullut huhuja että eräät muutkin reitin lähettäneet ovat olleet samoilla linjoilla... Joka tapauksessa, järjettömän hieno reitti! Meni meikäläisen top-3 listalle. Jospa polvikin nyt paranisi!
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

HIP HIP HURRAY!!!

Parahimmat onnittelut lähetyksestä!

Kahvi ja omavalinnainen leivos meikäläisen piikkiin tienattu.

-SINTTI-

Anonyymi kirjoitti...

Nii ja vielä...

Toivotaampa nyt että pojasta polviparanee!!!!!

-SINTTI ö gen-

Mika kirjoitti...

Iso käsi ja olalle taputus!

Missä päin tämä kyseinen Suklaa herkku sijaitsee? Mikkelin alueella ilmeisesti?

Sam1 kirjoitti...

Suklaa herkku sijaitsee Puumalassa Hurissalon ns. pää-alueella. Todella upea kantti jossa pari ekaa muuvia on THE bisnes ja loppu mukavaa kruisailua. Suosittelen lämpimästi!

Mikko kirjoitti...

Hyvä Sami!

Joo, ei voi kyllä liikaa ylistää kyseistä reittiä. Pakko tulla taas heti kelien salliessa yrkkäilemään. Ei mulla kyllä muutenkaan lopu ihan hetkessä kiivettävä sieltä päin suomea :)