Poniajelu

Jotain lähetyksiä tänäänkin... Allekirjoittanut pystyi puristamaan teippisormillaan niinkin hanakasti että kattokiven sivustassa sijaitseva projekti näki vihdoin päivänvalonsa. Uutukainen sai nimekseen "Poniajelu", joka kuvaa hyvin reitin kompaktia kokoa. Reitti on noin 20 astetta hänkkäävä ja muuveja on ainostaan neljä + päälle meno. Vaikeus muodostuu hyvin pitkälti "kirpeähköistä" otteista. Reitin työstämisen tekee ongelmalliseksi se, että nahkat menevät yleensä puhki noin 5-7 yrkällä... Vaikeusasteen määrittelyn kanssa olen jälleen hukassa kuin eksynyt karitsa, mutta eforttiin suhteutettuna luulisin sen olevan jotain 7b+ / 7c:n luokkaa. Toisaalta, jos Mikan uusi reitti: "Reaktori assis" on 7c, niin "Poniajelu" on luultavasti 6b...
Poniajelu, 7b+ / 7cMyös Iso A Liukkonen oli tänään nauttimassa kitkasta ja teki toisen toistonousun "Mierolainen", 7a+ -reittiin.
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :