Treeni podcast: Jollin vinkit otelautailuun

Jari Pöllänen kiteytti podcastien kuuntelijakunnan seuraavasti: "Podcasteja kuuntelee vain dedicated people".


Kun Voemamedian pojat vielä päättivät sponsoroida hommaan mikkiä ja soundcloudtilaa, niin päätimme tehdä osan haastatteluista ja treenisysteemeistä podcasteina, koska parhaimmillaan niihin saa rangan päälle jopa hieman lihaa. Katsotaan samalla minkä verran niitä dedikoituneita harrastajia sitten on. Tosiasiahan näissä kaikissa jutuissa on se, että minä pääsen itse haastelemaan kiipeilyn harrastajien kanssa, se on mukavaa.

Treeni podcastien ekassa osassa Ollin Juha valottaa omia näkemyksiään otelautailusta ja siitä, miten sekä aloittelijan, että jopa hiukan pidempään harrastaneen olisi mahdollista hyötyä kysseisestä touhusta ilman sen suurempia vammoja. Jos haluaa asiaan perehtyä tiiviimmin, niin herralta saa vaikka hankittua treeniin lisävinkkejä valmennusohjelman muodossa.

Alla hiukan selvennyksen vuoksi pari kuvaa jutussa mainittavista otetyypeistä: 

Openhand
Puolikrimppi
Täyskrimppi, peukkutuella
Oleellista noissa otetyypeissä on siis tuo Jollin jutussa mainitsema rystysten kulma. Tämä oli itsellekin hyvä huomio, johon on tullut sittemmin kiinnitettyä huomiota erityisen paljon. Jos joku osa jutussa ei meinaa aueta, tai siitä haluaa lisätietoa, niin myös kommenttikenttään voi jättää viestiä, herra lupasi sitä tsekkailla ja mahdollisesti vastaillakin.

Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 kommenttia :