Marvin 8a

Marvin 8a from Sam1 on Vimeo.



Lähetyskelit on täällä taas! Tuossapa video eilisestä Marvinin noususta...

Kuvaus ja kannustus: Mika Niskanen
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

6 kommenttia :

MarkoN kirjoitti...

Go Sami Go!

Anonyymi kirjoitti...

Sami on liekissä! Kasia paukkuu joka niemessä ja notkossa sekä uusia hienoja probleemia syntyy kuin liukuhihnalta. Saadaan me nuoremmat ottaa oppia!

Tuomo JKL

Jolli kirjoitti...

Kyllä tosi tiukalta näytti... Toi lukkokin oli vaan sen verran pitkä, ettei ois ehtiny aamupuuroo syömään sinä aikana. Heikkoa!

:-))

Sam1 kirjoitti...

Tänks! Joo, tässä tuntui tapahtuvan perinteiset siinä mielessä, että kun ei ole ehtinyt paljoa kiipeämään, niin sitten löytyy sitä "paloa" vähän enemmän niinä päivinä kun pääsee kiville asti... Eli periaatteessa näistäkin lähetyksistä on kiittäminen vain rakkaita lapsiani, Siiriä ja Papua ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Aika äijä ja hirviän nopiasti oot kehittyny!
Muistelin, että ku Remonen sen aikoinaan avas niin yks sun toinenki kävi sitä tyyppaamassa useampana vuotena ja toistonousuki kesti aikansa.

Hieno suoritus ja vielä perheelliseltä, joten tästä saa hyvää lisätsemiä omiin projekteihin!

t. Akipaki

Sam1 kirjoitti...

Kiitokset Akipakille ja mahtava juttu, jos hyvistä fiiliksistä pystyy muutkin saamaan osansa! Kyllähän tuo kieltämättä on näin, että itekkin kerää motivaatiota enempi just "tavan kuolevaisten" suorituksista. On kuitenkin täysin eri asia, jos kiipeilyyn käytettävä aika on rajallinen tai sit jos sitä tekee työkseen... Cheers!