Chaos 7C+

Onnistuimme, kuin onnistuimmekin Sintin kanssa löytämään sen verran yhteistä aikaa, että ennätimme piipahtaa alppislähdöllä tutustumassa Romppaisen perheen kuopukseen. Samalla retkellä käytiin hätäisesti vilkaisemassa lähikallio nimeltään Petosen hänkki. Itse Master oli ollut viikonlopun tekemässä ihan oikeita töitä maaseudulla, elikkäs lapiointia ja puiden maahan laskua yms. miehekästä. Odotusarvo ei herralla itsellään siis setistä ollut kova, mutta päätti kuitenkin antaa muutaman yrkän Bring back the funin 7B+ istumalähdolle. Kyseinen reitti kulminoituu käytännössä kahteen varsin napakkaam muuviin. Lähdössä napataan real kirpeän karkin krimpit kumpaisellekin kädelle, asetetaan oikea jalka kohtuu hyvälle fleikille ja vasen ei ihan niin hyvälle huukille. Tästä asennosta tehdään kruksimuuvi pieneen listaan. Jotta muuvi ei olisi liian helppo, niin lista viettää vielä hiukka väärään suuntaan. Kun listasta saa napattua kiinni fixataan jalkoja paremmin, otetaan oikealla välisloupperi ja hypätään seuraavaan listaan. Loppu onkin sitten kruisailua. Videotodistetta Chaoksen 7C+ ensinoususta alla. Saa nähdä missä vaiheessa Samikin vahvistuu sen verran, että uskaltautuu antamaan ensimmäiselle kreidille kahdeksannen vaikeusasteen...

Chaos 7C+ from Antti Liukkonen on Vimeo.Kuvat: Antti Siivonen
Share on Google Plus

About minaattori

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 kommenttia :

P.I. kirjoitti...

Superb! Vaikea, vaikea on tuo istumalähtö. Itseltäni ei hanuri liikahtanut milliäkään patjalta. Hylkäsin istumalähtöajatuksen, sillä pidin sitä mahdottomana.

T: sopivasti lihava