Radio Repo, 7b+


Jos ei petä Koikkis, niin ei petä mieheetkään! Antti Liukkonen heilautti eilen iltapäivällä itsensä Jykä "Paddington" Kaukon avaaman Radio Repo reitin toppikahvoille. Kuvaaja katseli suoritusta mykistyneenä; oli se niin helpon näköistä... Tämä mahtane olla hyvä merkki ensi viikolle kun karavaani karauttaa kohti Ahvenanmaata. Tikkilista ennusteita voi kirjata kommentteihin!


Kyseinen nousu saatiin tallennettua myös videolle, josta saikin alkunsa vielä tämän vuoden puolella ilmestyvä koko perheen MTK -elokuva: Savolaista laatulihaa. Leffan ajatuksena on esitellä Etelä-Savolaisen kiipeilyn hienoimmat miehet sekä reitit.

Huhu kertoo myös, että Oulussa on taas tehty urotekoja. Rippe Saarinen sai avattua pitkäaikaisen kanttiprojektin Luohuan huudeille. Reitin nimeä huhu ei pystynyt kertomaan, mutta mikä tärkeintä; greidi asettuu kuulemma tuonne 7c+/8a tienoille. Myös Oulun kovien kundien kerhoon soluttaunut MTK:n Mäntyharjun alajaoston puheenjohtaja (sori Paavo, taisin nimittää siut ihan kysymättä) Herra Ikonen oli jälleen lähettänyt jonkin 7c+ tasoisen väännön. Mahtavuutta!
Share on Google Plus

About Sam1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

See Please Here

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh,

Käykääpä katsomassa kuvia osoitteessa www.ouluncave.com. Sieltä kuvat ja kansio Luohua 2008. Rippe on iskussa!


P