KjugekullKäytiin tarkastamassa yksi Ruotsin hienoimmista boulderpaikoista. Reittejä on on melko tiiviillä alueella n. 1300, joten kaikille on varmasti kiivettävää. Pulterit sijaitsevat kauniissa lehtimetsässä ja maisemat ovat muutenkin kohdallaan.
Kiipeily on hyvin monipuolista. Löytyy kattoja, negaa, verttiä ja vaikeita släbejä. Kivi on ikävä kyllä aika terävää, mutta ei kuitenkaan mitään esim. Liljendaliin verrattuna. Pakko mennä uudelleen!!
Onnistuneita suoritteitakin nähtiin kiitettävästi, mutta paljon jäi vielä hampaankoloon...:

Kuva1: Saku & Rocketeer
Kuva2: Markku & Ken titan
Share on Google Plus

About Mikko

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

7 kommenttia :

Mikko kirjoitti...

No perkele! Kuvat siis juuri toisinpäin. Vaikka onhan nuo miehet aika vaikea muutenkaan sekoittaa ulkonäöllisesti toisiinsa :)

Anonyymi kirjoitti...

Warning! See Please Here

Sam1 kirjoitti...

Mikko, tsot tsot! Mitä unohtui? Missä greidit? Entä tikkilista? Myös yleinen greidispekulaatio on aina paikallaan...

Mikko kirjoitti...

No laitetaan omat nousuni :D

Redpoint:

Lithium 7c+
Aerodynamiten 7b+
Laika 7b+
Våldsam 7a+
Yoda 7a+
Hets 7a
Ken Titan 7a
Linds långa linjen 6b+

Flash:

Rocketeer 7a
Häng fast 6c

Mikko kirjoitti...

Vaikeusasteista on hankala sanoa mitään varmaa. Ehkä hiukan pehmeämpiä kuin Helsingin kivillä. Vaikeimmat Kiipeämäni reitit tosin sopivat omaan tyyliini kuin naula päähän...

Suurin osa onnistumisen elämyksistä tuli ensimmäisenä päivänä, kun nahkaa vielä oli.

Harmittavan lähelle jäi tokana päivänä erittäin hieno "Kusin vitamin 7b+". En tehnyt vikaa muuvia etukäteen ja topin beta ei löytynytkään ensi yrittämällä. Todella lähellä oli myös "Alkemisten 7c+".

Viimeisenä päivänä kiipeily jäi aika vähiin. Suun soiton lisäksi onnistuin kuitenkin kiipeämään "Yodan". Jammit negatiivisella seinämällä oli oikeastaan luonnollisen vaihtoehto, koska akuutin nahkapulan takia jo oluttölkin auki krimppaaminen tuntui vähintään kasilta.

Karmaisevin kokemus oli ehdottomasti alueen megaklassikko "Linds långa linjen". Latailen blogiin videon Sakun suoritteesta kyseisellä highballilla kunhan saan pätkän purettua koneelle...

Mikko kirjoitti...

Ai niin! Jos alue kiinnostaa kannattaa infoa ja videoita reiteistä käydä vakoilemasta sivulta: www.kjuge.nu

Sam1 kirjoitti...

No hitto, kuulostaa siistiltä! Herrahan on härkä! Sovittiin jo Antin kanssa että sullotaan siut Affiksella Mongoolin alle ja eikä päästetä pois muuta kun kiipeämällä linja puhtaasti ylös asti! Way to go!